Musica Nautica viert eerste lustrum

Op vrijdagavond 6 juli organiseert Musica Nautica haar vijfde openluchtconcert. Bij het vallen van de avond brengen hooggekwalificeerde musici een schouw- en luisterspel van allure ten tonele. Dit alles in de haven van Sint-Annaland vanaf een speciaal in de haven gevaren podiumponton. Ook in 2012 wordt Musica Nautica weer een evenement waarop vele bezoekers een avond kunnen genieten van licht verteerbare klassieke muziek.
 
Programma
Om 19.30 uur start het voorprogramma met de Klienkers van Concordia Tholen. Daarna treden Natalya Kraevsky (sopraan), Inez Carsauw (mezzo-sopraan), Alex Vermeulen (tenor), Pieter Hendriks (bas), Céleste Zewald (klarinet) en Daniël Kramer (piano) op. Bram Vos, bekend van The Voice Kids, verzorgt een gastoptreden. Dit jaar niet alleen muziek, maar ook dans bij Musica Nautica. Dansgezelschap De Stilte danst twee duetten.

Informatie
De toegang tot dit unieke concert in Zeeland is gratis. Musica Nautica is te bewonderen vanaf het terras van het clubhuis de Buutengaets van de haven van Sint-Annaland, op het havenpad, op het talud en op de steigers. Bezoekers kunnen hun eigen stoeltjes meenemen. Ook is het mogelijk om een bootje af te meren rondom de pontons. Het volledige programma, alsmede meer informatie over de artiesten, kunt u vinden op: www.musicanautica.nl.

terug