In Gallery Marco Käller deze zomer de tentoonstelling “VAARWATER” een multimediaproject

Het atelier en de galerie in Marina Makkum is een plek waar het publiek gedurende het hele jaar de ontwikkelingen van kunstenaar Marco Käller kan volgen. Ook het atelier is er vrijwel altijd te bezichtigen.
Bezoekers reageren vaak op zijn werk met hún verhalen. Dat brengt Käller geregeld naar een nieuw motief.

Zo ontstond het idee voor een tentoonstelling met diverse onderwerpen van langs het vaarwater, die inspireren tot een verhaal. En dat blijkt vaak een onverwachte kijk op een thema te brengen. De verhalen zullen te zien zijn in de reportage van de jonge documentairemaakster Kim Faber.

Documentaire en schilderijen zijn gedurende de zomer te zien in een bijzondere setting in expositieruimte 1 van de galerie.

Openingstijden: www.kaller.nl

terug