Deltaweek vandaag van start

De 42e Deltaweek, een zeilweek voor scherpe kajuitjachten en ronde- en platbodemjachten op de Oosterschelde en de Noordzee waar ook de Klassenkampioenschap Zuid voor ORC Club bijhoort, wordt gehouden van 29 juni t/m 8 juli 2012. Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Deltaweek. In deze stichting werken de Watersportverenigingen “Sint Annaland”, “Noord-Beveland”, “d’Oosterschelde”, “Willemstad”, “Wolphaartsdijk”, “Yerseke”, “Zierikzee” en de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging “De Maas” samen.

Al meer dan 40 jaar wordt de Deltaweek met veel professie en plezier georganiseerd en gevaren door recreatieve en fanatieke wedstrijdzeilers in verschillende klassen kajuitjachten. De Deltaweek is een evenement voor scherpe kajuitjachten en voor de Ronde- en Platbodemjachten, met korte en lange wedstrijden. In het eerste weekend varen ook eenheidsklassen op een eigen baan. De wedstrijden worden elke avond afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking, waarna het informele programma begint.

Voor meer informatie en raceuitslagen zie: www.deltaweek.nl

 

 

terug