Uniek zomervoordeel met de Suzuki Super Summer Deals

Genieten op het water was nog nooit zo aantrekkelijk, want als u nu een nieuwe Suzuki buitenboordmotor t/m 8 pk aanschaft, profiteert u met de aantrekkelijke Suzuki Super Summer Deals van een voordeel tot wel € 400,-.

Tijdens de Suzuki Super Summer Deals van 14 mei t/m 30 juni 2012 profiteert u van een voordeel van € 100,- op de fluisterstille DF2.5 oplopend tot wel € 400,- op de krachtige en zuinige DF8. Hierdoor vaart u al met een Suzuki vanaf € 699,-.

Besparen op benzine
Met de innovatieve 4-takt buitenboordmotoren van Suzuki bent u verzekerd van een betrouwbaar product dat garant staat voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Met een Suzuki heeft u jarenlang onbezorgd vaarplezier met minimale geluidsproductie en een extreem lage benzineverbruik.

Daarnaast kunt u in de Suzuki Super Summer Deals ook profiteren van een speciale aanbieding en betaalt u, bij aanschaf van een nieuwe DF5 of DF6, voor een Suzuki benzinetank van 12 liter inclusief toebehoren nu slechts € 69,50 in plaats van € 119,-.

Ga nu naar de officiële Suzuki dealer voor het ultieme zomervoordeel.  Kijk op www.suzuki.nl/marine voor alle Suzuki Super Summer Deals modellen, de dichtstbijzijnde Suzuki dealer en de actievoorwaarden.

terug