Schepenkring Jachtmakelaars openen vestiging in Zwartsluis

Schepenkring/Jachtmakelaardij Giethoorn verplaatst vanaf 1 juli  haar vestiging naar Jachthaven De Kranerweerd in Zwartsluis.

In full service Jachthaven De Kranerweerd met ligplaatsen naar keuze overdekt of aan ruime steigers, terras/restaurant aan het water, tankstation, vuilwaterstation, technisch centrum, (overdekte) winterstalling, vindt U –jachtliefhebber- alles wat U voor een optimale watersportbeleving wenst. Maar dit maakt Jachthaven De Kranerweerd niet uniek.  Uniek is dat een aantal hoogwaardige bedrijven er zich gevestigd hebben: Bonsink Yacht Painters, Serious Yachts, Yacht – Gallery, Aqualicious Yachtcharter. En het is deze jachthaven waar Schepenkring Jachtmakelaardij Giethoorn haar vestiging opent.

Zo ontstaat er een watersportcentrum met een veelheid aan specialismen en activiteiten, waaronder een van de grotere verkoophavens in Nederland. Een verkoophaven met veel publiciteit, een grote reclamekracht en een groot publiek dat haar weg naar Zwartsluis vindt.  Deel uitmakend van een uitgebreid netwerk van jachtmakelaarskantoren in binnen- én buitenland.

Jachtmakelaardij Giethoorn en Yacht-Gallery zijn organisator van het zeer succesvolle Overijssels Waterevent, in-water gebruikte en nieuwbouw botenshow in Blokzijl (2e weekeinde april). Nu beide bedrijven vanuit één locatie werken zijn in de nabije toekomst meer initiatieven te verwachten. Bent u op zoek naar een jacht, kom naar Zwartsluis: wij bieden een zeer groot aantal kwaliteits gebruikte – en nieuwbouw jachten. Wilt u uw jacht verkopen, breng haar naar Zwartsluis: wij zorgen ervoor dat een groot publiek kennis met uw jacht kan maken. En snel en professioneel een nieuwe eigenaar vindt.

Schepenkring/ Jachtmakelaardij Giethoorn vanaf 1 juli 2012 gevestigd in
Jachthaven De Kranerweerd
Het Oude Diep 5 – 7
8064 PN ZWARTSLUIS
Tel.: 0521 – 36 14 45 of 038 – 386 73 51
E.: giethoorn@schepenkring.nl
I.: www.schepenkring.nl

terug