Open Dagen Menken Maritiem in samenwerking met Tadema Vastgoed

Direct aan het Sneekermeer worden in Terherne 68 vakantiewoningen gebouwd. Oksewiel, verkoop- en servicepartner van Menken Maritiem, is op een steenworp afstand van dit park gevestigd met alle onderhouds- en stallingsfaciliteiten. Daarom haakt de werf komend weekeinde aan bij het open huis van Tadema Vastgoed, 2 en 3 juni van 12.00 tot 16.00 uur.

Menken Maritiem presenteert bij de modelwoning aan de Jongebuorren nr. 5 de Piet Hein sloep, The CAB en The CAB XL. Het nieuwste model, The CAB XL Cabin, zal niet in Terherne aanwezig zijn. Deze nieuwste weekender is vanaf 15 juni op de werf in Ter Aar te bezichtigen.

Op de werf heeft Menken Maritiem diverse nieuwe boten en werf-occasions op voorraad. Op de website www.menkenmaritiem.nl vindt u een overzicht van het actuele aanbod. Menken Maritiem ziet u graag in Terherne of Ter Aar.  

terug