Jachtmakelaardij Kappers exclusieve dealer voor Wauquiez zeiljachten in Nederland

De Franse werf  Wauquiez Boats heeft Jachtmakelaardij Kappers aangewezen als exclusief dealer voor Nederland. Wauquiez, al sinds 1965 bekend van kwaliteitsjachten, heeft naam gemaakt met de welbekende Centurion-lijn en de Pilot Saloon-modellen.

Momenteel bouwt de werf de Pilot Saloon 47 ‘Evolution’ en Pilot Saloon 55 ‘Evolution’. Echte decksalon-jachten met panoramisch uitzicht vanaf de salonbank en uiterst geschikt voor lang en comfortabel verblijf aan boord.

In opvolging van de bestaande Centurion-lijn, heeft de werf onlangs ook de Centurion 40S.2 geïntroduceerd. Een betrouwbare performance-cruiser voor de veeleisende zeiler, welke onder alle omstandigheden comfortabel te zeilen is. 

Een nieuwkomer op de werf is de Opium 39, by Wauquiez. Een High Performance zeiljacht, met als inspiratiebron jachten als o.a. de Open 60’ klasse. De Opium 39 biedt echter wel een combinatie tussen high performance zeileigenschappen en een comfortabel hoogwaardig interieur.

Jachtmakelaardij Kappers is al sinds lange tijd bekend met de Wauquiez-modellen. Komt u gerust eens langs, of kijk op www.jachtmakelaardijkappers.nl voor meer informatie. 

terug