For Sail Pinkster Boatshow 2012

In het kader van ons 10-jarig jubileumjaar nodigen we u uit voor een bezoek aan de For Sail Pinkster Boatshow, donderdag 17 mei t/m zondag 3 juni. Wij zijn u zeer graag van dienst bij zowel de verkoop van uw huidige schip, als bij de aanschaf van uw toekomstige schip. Onze eerlijke en actieve werkwijze garandeert een zorgeloos en plezierig traject uwerzijds. Wij zien uw bezoek met vreugde tegemoet en hopen op zonnig zomerweer. Check www.forsailyachtbrokers.nl waarop u, zeer gedetailleerd, de specificaties van alle schepen uit onze portefeuille kunt bestuderen.

Team For Sail Yachtbrokers

Jan-Ward en Rens van Dantzig en Alex Zwolle.

6 Dagen per week van 10.00 tot 17.00 uur geopend, dinsdags gesloten.

Verkoopsteiger For Sail Yachtbrokers
Heeft u plannen om uw schip te verkopen, neem dan snel contact met ons op! U kunt gratis een zoekopdracht op onze website invoeren via deze link: http://www.forsailyachtbrokers.nl/nl/e-mail-dienst.html. U ontvangt direct een email van ons, als we een schip in bemiddeling krijgen, dat aansluit bij uw zoekcriteria.

“Fyffes” Contest Meeting Zeeland : 22 – 24 Juni in Marina Port Zélande.  

FOR SAIL PFINGST-BOATSHOW 2012
Im zuge unseres 10 jährigen Jubiläums laden wir Sie herzlich zu unserer For Sail Pfingst-Boatshow, von Donnerstag 17. Mai bis Sonntag 3. Juni, ein. Wir helfen Ihnen gerne sowohl beim Verkauf Ihres derzeitigen, als auch bei der Anschaffung Ihres zukünftigen Schiffes. Unsere ehrliche und aktive Arbeitsweise garantiert Ihnen einen sorglosen und angenehmen Weg zum Ziel. Wir freuen uns, bei hoffentlich sommerlichem Wetter, auf Sie. Besuchen Sie www.forsailyachtbrokers.nl, wo Sie sehr detailliert die Spezifikationen aller Schiffe unseres Angebotes finden.
    
Team For Sail Yachtbrokers

Jan-Ward und Rens van Dantzig und Alex Zwolle

6 Tage die Woche von 10.00 bis 17.00 Uhr geöffnet, dienstags geschlossen.

Verkoopsteiger For Sail Yachtbrokers
Planen Sie Ihr Schiff zu verkaufen, nehmen Sie mit uns Kontakt auf! Sie können kostenlos einen Suchauftrag auf unserer Website schalten: http://www.forsailyachtbrokers.nl/en/e-mail-service.html. Sie bekommen sofort eine Email von uns sobald wir ein, zu Ihren Suchkriterien, passendes Schiff zur Vermittlung hereinbekommen.

 “Fyffes” Contest Meeting Zeeland : 22 – 24 Juni in Marina Port Zélande.

FOR SAIL WHITSUNDAY BOATSHOW 2012
 In our 10th anniversary year, we invite you to visit our For Sail Whitsunday Boatshow, from Thursday 17 May – Sunday 3 June. We offer you with pleasure the service of either selling your current ship and/or the purchase of your future ship.

Our working method is honest and active which guarantees you an enjoyable and stressless journey.

We look forward to your visit and hope for summer weather conditions.

Check www.forsailyachtbrokers.nl, where you can find the very detailed specifications of all ships from our portfolio.

Team For Sail Yachtbrokers

Jan-Ward and Rens van Dantzig and Alex Zwolle

6 Days a week from 10:00 till 17:00, closed on Tuesdays.

Should you consider selling your sailing yacht, please contact us!
You can fill in a free query on our website: http://www.forsailyachtbrokers.nl/en/e-mail-service.html. You will immediately receive an email, when we list a yacht that matches your query.

“Fyffes” Contest Meeting Zeeland : 22 – 24 June in Marina Port Zélande.

terug