(Droge) ligplaatsen met fullservice bij Menken Maritiem

Vanuit Ter Aar biedt Menken Maritiem aan sloepvaarders overdekte ligplaatsen aan in het water maar ook op de wal! Deze service biedt Menken aan voor klanten die zich echt nergens zorgen over willen maken. Minimaal 3 uur van tevoren kan de eigenaar van de sloep bellen waarna een medewerker van Menken de sloep uit de stalling haalt en te water laat met de kap open en de sleutels in het contact. Op verzoek kan er zelfs gezorgd worden voor een hapje en een drankje. Wanneer de sloep terug komt kan de eigenaar direct door en wordt de sloep door Menken weer uit het water gehaald, afgespoten en weg gezet. Met deze service hoopt Menken de ligplaats schaarste in de markt deels op te vullen met een extra luxe service.

Meer info bij Bernard Menken 0172-604742 of www.menkenmaritiem.nl

terug