De Suzuki 2012 collectie: kleding en merchandise

Suzuki introduceert de compleet nieuwe 2012 kleding- & merchandise collectie. Deze uitgebreide collectie bestaat uit een zestal kledinglijnen variërend van trendy Suzuki vrijetijdskleding tot sportieve teamgear, een speciale collectie voor kinderen, comfortabele riding gear en tal van fraaie merchandise!

De ruim 85 nieuwe items voldoen aan de hoge Suzuki kwaliteitseisen, bovendien is alle kleding leverbaar in meerdere maten en beschikbaar in dames- en heren uitvoering, beiden met een perfecte pasvorm.

Kijk voor alle artikelen uit de Suzuki 2012 Collection en de uitgebreide catalogus op www.suzuki.nl/kleding of ga naar uw Suzuki dealer.

Bestel online
Uiteraard is alle Suzuki kleding te bestellen bij de officiële Suzuki dealer en tevens kunt u de kleding en merchandise ook online bestellen via de Suzuki webshop op www.suzuki.nl/kleding. De bestelde kleding wordt geleverd via uw dealer, waar u de kleding kunt ophalen en betalen.

 Bekijk nu de Suzuki 2012 Collection introductiefilm op: www.youtube.com/suzukimotorennl

terug