Beperkte openingstijden Haringvlietbrug

Wat is er aan de hand?
Door de storing in de signalering op de weg kan de Haringvlietbrug uitsluitend handmatig bediend worden. Dit geschiedt twee keer per dag. Met behulp van weginspecteurs en mobiele informatieborden langs de weg wordt het verkeer bij opening stopgezet. Totdat de problemen met de signalering verholpen zijn, gaat de Haringvlietbrug dagelijks om 10.00 en 15.00 open voor het vaarwegverkeer.

Hinder
Rijkswaterstaat probeert de hinder voor de scheepvaart zoveel mogelijk te beperken. Toch zullen vaarweggebruikers last hebben van de beperkte openingstijden van de brug. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Meer informatie kunt u vinden op de websites www.rijkswaterstaat.nl en www.infocentrumbinnenwateren.nl. U kunt ook bellen naar het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (ma. t/m zo. van 06.00 uur tot 22.30 uur).

terug