ANWB Boot Batavia afgeblazen

De natte watersportbeurs voor nieuwe en gebruikte boten, ANWB Boot Batavia, die voor september op de agenda stond, zal niet doorgaan.

De extra last van beurzen blijkt dit jaar te zwaar te zijn voor de beoogde exposanten. Daardoor is het voor de ANWB niet mogelijk om met ANWB Boot Batavia een volwaardig evenement aan de bezoekers te presenteren.

De ANWB wilde in Lelystad een laagdrempelig evenement  organiseren met lage entreeprijzen voor de bezoekers en lage deelnemerskosten voor de exposanten. Juist in economisch moeilijke tijden voor de watersportsector is daar volgens de ANWB grote behoefte aan.

Aan de uitstekende medewerking van de evenementenhaven en de gemeente Lelystad heeft het niet doorgaan van het evenement in ieder geval niet gelegen. Vanwege de gebleken belangstelling vanuit de branche, blijft de ANWB de mogelijkheden onderzoeken voor een nieuw, laagdrempelig evenement voor nieuwe en gebruikte boten.

www.anwbwatersport.nl

terug