Zeeman Jachtbouw kiest Sea Independent als verkoopvertegenwoordiger

Na de grote belangstelling in onze Zeeman 41 op de bootshow Düsseldorf dit jaar, zochten wij naar mogelijkheden om onze vleugels internationaal uit te slaan en aangezien Sea Independent over de gehele wereld met eigen agenten werkt was de keuze voor deze samenwerking snel gemaakt. Wat ook belangrijk is dat het klikt met Marcel Borgmann en dat hij de markt waarin wij zitten door zijn achtergrond goed begrijpt.
Arne Zeeman, directeur Zeeman Jachtbouw bv.

Wij zijn trots dat Zeeman Jachtbouw voor Sea Independent heeft gekozen omdat de werf mooie en kwalitatief goede schepen bouwt Dat hiermee wederom de internationale kracht van onze organisatie bewezen wordt, is natuurlijk niet onbelangrijk. De meeste Sea Independent kantoren zullen de Zeeman 41 en 52 in hun portfolio opnemen.
Marcel Borgmann, CEO Sea Independent

Zeeman Jachtbouw B.V. een specialist in het traditionele scheepstimmerwerk en bouwer van de zeilschepen Zeeman 41 en Zeeman 52. Het bedrijf zal augustus 2012 een geheel nieuw gebouwd pand aan de Volmolen 7-11 te Enkhuizen in gebruik gaan nemen.
www.zeemanjachtbouw.nl

Sea Independent B.V. een specialist in het wereldwijd verkopen en bemiddelen van kwaliteits zeil- en motorschepen tussen 14- en 50 meter. Sea Independent is via een eigen agentennetwerk in 30 landen aanwezig. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Grote Oost 24 te Hoorn.
www.seaindependent.com

terug