Van Wijk 621 Classic wint Zweedse prijs

Met trots kunnen wij u meedelen dat de Van Wijk 621 Classic de verkiezing ‘Nieuws van het jaar’ heeft gewonnen op de Zweedse bootshow Allt för sjön! Dit mede dankzij uw inzet. Immers, velen van u stemden via de mail op onze sloep. Van de 12 inzendingen kreeg de Van Wijk 621 Classic maar liefst 30% van de stemmen. De nummer 2 kreeg 12%. Een duidelijke overwinning dus. Iets waar onze Zweedse dealer WSL Marin en wij zeer trots op zijn. Op de site http://www.alltforsjon.se/for-besokare/nyheter leest u het officiële persbericht. 

Naast dit succes kunnen we verder ook spreken van een zeer geslaagde beurs. Veel contacten zijn gelegd met kopers en afspraken gemaakt voor een proefvaart (er ligt in Zweden wat langer ijs dan in Nederland). Er zijn zelfs op de beurs 2 sloepen verkocht. De geshowde Van Wijk 621 Classic en een Van Wijk 830 Classic. Dit ondanks het feit dat laatstgenoemde niet werd getoond. Onze dealer heeft de koper middels foto´s en internet kunnen overtuigen dat de 830 voor hem het ideale schip is. Wij zijn er van overtuigd dat er nog velen gaan volgen. 

www.vanwijkmaritiem.nl

terug