Van Veen Yachting deze maand op verschillende Boatshows

De komende weken staan in het teken van Boatshows, zoals ieder voorjaar. Van Veen Yachting vindt u op:: 

7-9 april Pasen
Allereerst natuurlijk het paasweekend waar bij we op de zaterdag en op 2e paasdag geopend zijn van 10-17 uur. We hebben een groot assortiment aan mooie “schepen met ervaring” liggen. Veel bedrijven op ’t Ges in Sneek zijn geopend dus het is zeker de moeite waard om naar Sneek te komen. Ook nieuw aanbod is ondertussen aangekomen in de haven. www.vanveenyachting.nl.

13-14-15 april Motorboot Sneek 
Het jaarlijks terugkerende evenement waar vrijwel alle grote watersportbedrijven uit Sneek aan meedoen. We pakken dit jaar samen met Da Vinci Yachts flink uit. Naast onze eigen vloot en alle da Vinci schepen hebben we tevens proefvaart dagen met de Eagle 36 en 44 zeiljachten (www.leonardoyachts.com) en is er ook een mogelijkheid om met een da Vinci mee te varen. Op ons terrein zijn tevens zeer mooie auto’s te bewonderen van Auto Bourguignon uit Leeuwarden en hebben we heel lekkere versie koffie van “Brandmeesters”, een jonge nederlandse oderneming die flink aan de weg timmert. Zij verzorgen verse koffie en hebben mooie spullen voor aan boord van uw schip te koop. Ook  de Blackfish sloepen en de Ariadne sloepen zijn te bezichtigen. Voor alle deelnemende bedrijven kijkt u op www.motorbootsneek.nl.

20-21-22 april Hiswa Gebruikte Botenbeurs
Vorig jaar hadden we in Lelystad een succesvolle beurs. Daarom liggen we er dit jaar met 4 schepen. Zoals het er nu uit ziet met een Da Vinci 29, een Da Vinci 32, een Blackfish Crossover 900 en een sloep. Laten we hopen dat het weer net als vorig jaar weer zo goed is. Dit jaar is de entree geheel gratis en vergeet niet dat de Bataviawerf en ook Bataviastad dichtbij zijn. Mooie gelegenheid voor een gecombineerd bezoek dus.

We hopen u te mogen begroeten in Sneek of op de beurs in Lelystad.

Met vriendelijke groeten,

Team Van Veen Yachting

terug