Twee projecten voor Keikes Jachtbouw

Keikes Jachtbouw werkt momenteel aan verschillende twee projecten. Het betreft een zeiljacht van 49 voet en een snelvarend motorjacht.  Het zeiljacht is ontworpen door Dijkstra Nautical Partners en is bestemd voor een Maltese opdrachtgever. Dit zeiljacht zal eind 2012 naar de Middellandse Zee zeilen en van hieruit wereldwijde zeiltochten maken. Het zeiljacht heeft een lengte van 14.96 meter en is 4.40 meter breed . Keikes ervaart de bouw van dit jacht als een nieuwe opzet waarbij tijdens de bouw van het casco ook met de betimmering wordt gestart.  “Dit is alleen mogelijk door met op elkaar afgestemde toeleveranciers te werken en een uitstekende communicatie hierover te onderhouden,” aldus de jachtbouwer. De foto bij dit bericht toont een zusterschip.

Het tweede project van Keikes Jachtbouw is het door Vripack Yacht designs  ontworpen, snelvarende motorjacht, gebaseerd op de Flowerland motorjachten die in de jaren 1950 tot 1975 door Verhoef Aluminium Jachtbouw in Aalsmeer werden gebouwd. Met twee 180 pk motoren kan een snelheid bereikt worden van 30 tot 35 km. Daarnaast zijn een 120 pk motor, een 265 pk motor of een hybride uitvoering ook mogelijk. Het interieur zal een moderne luxe uitstraling hebben. De werf verwacht deze Flowerland jachten in de maten van 30 tot 50 voet te kunnen gaan leveren.

Informatie voor beide projecten is te verkrijgen bij Keikes Jachtbouw Bv, jan kuipersweg 17-19, 8606 KD Sneek.
Tel: 0515-413789 
E-mail:  info@keikesjachtbouw.nl
Website: www.keikesjachtbouw.nl

terug