STAZO SecuTred™ in geheel vernieuwde uitvoering nu exclusief verkrijgbaar via Lankhorst Taselaar

Met ingang van week 14 is het geheel vernieuwde STAZO SecuTred™ exclusief verkrijgbaar via Lankhorst Taselaar. STAZO SecuTred™ vertegenwoordigt de nieuwe generatie anti slip platen van hoogwaardig gecomprimeerde kurk composieten en is geschikt voor iedere natte- en buiten toepassing. SecuTred™ van STAZO is een FSC® 100659 gecertificeerd natuurproduct: SecuTred™ wordt vervaardigd van 100% kurk uit goed beheerde bossen.

Eigenschappen:
– Eenvoudig aan te brengen
– Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
– Uitstekend anti-slip
– Blijft lekker koel
– Bestand tegen elk klimaat
– Eenvoudig schoon te houden

STAZO SecuTred™ wordt geleverd in een verpakking waarin alle benodigde materialen voor het aanbrengen van SecuTred™ zijn bijgevoegd:

– SecuTred™ oppervlak van 1880x500x2,5mm
– Bedding compound kit
– Sjabloon materiaal

Op basis van CAD tekeningen kunnen er ook op maat gemaakte oppervlaktes worden geleverd.

Advies verkoopprijs per rol € 99,95
STAZO Marine Equipment en Lankhorst Taselaar werken al langer samen met betrekking tot de distributie van de STAZO stuurwielen en STAZO anti-diefstal systemen. Op basis van de uitstekende ervaringen die beide partijen met elkaar hebben, wordt nu het complete SecuTred™ exclusief via Lankhorst Taselaar gedistribueerd in Nederland, België en Duitsland.

terug