SoleiSailing: Stijlvol varen met passie

Nederland is een bijzonder waterrijk land. Wat is er dan nog leuker dan er lekker met het gezin of met vrienden, kennissen, zakenrelaties of collega’s op uit te gaan op een stijlvol zeiljacht of motorboot. SoleiSailing onderscheidt zich door een unieke vloot, bestaande uit klassieke en elegante zeiljachten en motorboten in authentieke stijl. Al deze boten zijn opgepimpt en voldoen aan alle eisen die mensen met passie voor varen stellen.

De vloot van SoleiSailing biedt genoeg keus voor iedereen die van varen houdt. Van klassiek tot modern, sierlijk, stijlvol en van alle gemakken voorzien. Soleisailing biedt onder de noemer ‘Vintage’ verhuurservice op maat. Zo kunt u de auto parkeren  op een afgesloten parkeerterrein of gebruikmaken  van de haal- en brengservice. Ook de bevoorrading kan vooraf worden verzorgd en desgewenst wordt er zelfs een  ervaren  schipper  voor u geregeld. Ook organiseert SoleiSailing vanuit de thuisbasis jachthaven Dintelmond leuke groepstochten of bedrijfsuitjes. Door deze complete service wordt varen zorgeloos en passievol genieten voor iedereen.

Kijk voor meer informatie op www.soleisailing.nl of bel 06 52 53 35 54

terug