Nieuwe VILM: Ster uit het Duitse Lauterbach / Rügen

Na de succesvolle introductie van de VILM 41DS en de VILM 41CR presenteert de Duitse werf vol trots de eerste lijnen van de nieuwe VILM 37.

De nieuwe VILM 37
Een volbloed zeiljacht met een klassieke lijn en een hypermodern onderwaterschip. Dat is de nieuwe VILM 37. Bij de eerste aanblik zult u niet gelijk denken aan een high performance zeiljacht. Maar het duidelijke tijdloze design, met haar comfortabele, hoogwaardige kwaliteit van zowel het interieur als het exterieur, de praktische dekuitusting, en de onmiskenbare hoogwaardige kwaliteit van bouwen maakt dat de werf inspeelt op de hoge eisen van de hedendaagse zeiler. Voor de excellente zeileigenschappen staat het bureau van Designer Team Judel / Vrolijk & Co borg. Kenners in de watersport zijn al overtuigd: de eerste jachten zijn verkocht. Het casco van de eerste VILM 37 zal in Rügen aan het geïnteresseerde publiek tijdens de Open Dagen op 12./13.05.2012 op de werf gepresenteerd worden.

De nieuwe VILM 115
Ook liefhebbers van deksalonjachten zullen niets tekort komen. Gebaseerd op dezelfde romp als de VILM 37 biedt de nieuwe VILM 115, de opvolger van de VILM 101 het gewenste comfort, ook bij slechte weersomstandigheden. Dankzij het moderne onderwaterschip zullen de zeileigenschappen nagenoeg gelijk zijn aan die van de nieuwe VILM 37. Eenvoudige bediening draagt daar beslist aan bij. Een uitgekiende decklay-out, het moderne beslag,de vaste opbouw, en de standaard zelfkerende fok maken het beeld compleet. Door de nieuwe VILM 115 deksalon zult u aangenaam verrast zijn van de zeilprestaties maar ook het varen op de motor zult u met plezier doen. Alles in de bekende stijl van deze gerenommeerde werf, bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit van bouwen.

Met oog voor detail, en groot vakmanschap op de geavanceerde werf worden alle VILM-jachten gebouwd. Bij VILM is het mogelijk, mede door de flexibiliteit van de werf seriegebouwde schepen zoals de VILM 37 en VILM 115 te bouwen naar de individuele wensen van de klant.

Voor meer informatie:
Importeur West Yachting
Suderséleane 15 |
8711GX Workum
Tel: 0031-515-540080
www.vilm.de

terug