Damarin doet mee aan Open Wervendag op 12 mei

Sloepenbouwer Damarin in Gouda introduceert een nieuw model: de Grand Coast 582. het Damarin team legt uit: “De Maya’s voorspelden het al; 2012 is het begin van een nieuw tijdperk. Daarom introduceren wij dit jaar de Grand Coast 582, een verbeterde versie van de GC 580. Dit vernieuwde model is voorzien van ankerbak, flush achterluik, nieuw design motorkist en stuurstand, meer bergruimte.

Open Wervendag
Samen met 12 andere jachtwerven is Damarin door de Waterkampioen geselecteerd voor de Open Wervendag 2012. Zaterdag 12 mei hebben we een programma tussen 10:30 en 13:00 uur. Inschriving via de Waterkampioen is verplicht.

Van 14:00 tot 17:00 uur is iedereen welkom en wij nodigen u bij deze uit, een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten en de nieuwe GC 582, 640 MPV en 840 Xtender te bewonderen. Ook presenteren wij de eerste schetsen van de nieuwe Grand Coast 732 Xtender waar architect bureau Studio Delta op dit moment aan werkt.

www.damarin.nl

 

terug