ASA viert 60-jarig bestaan

Dit jaar bestaat ASA Boot Electro 60 jaar! De firma werd in 1952 opgericht als Accu Service Amsterdam en is uitgegroeid tot de meest gespecialiseerde groothandel voor elektrische- en hydraulische gerelateerde producten voor jachtbouwers, jachtservice bedrijven en watersportwinkeliers.

ASA werd in 2007 door Twan Bogert overgenomen. Met een team van ervaren en enthousiaste specialisten worden dagelijks uiteenlopende producten van leveranciers uit de hele wereld geleverd, merendeel uit eigen magazijn.

Een aantal belangrijke leveranciers sieren het productprogramma van ASA, zo worden al ruim 12 jaar de boegschroeven van Side-Power met succes gedistribueerd. Andere leveranciers zoals ondermeer Blue Sea Systems, Victron Energy, Torqeedo, Aqua Signal, Philippi en VDO leveren hun populaire producten ook via ASA.

Maar ASA zit niet stil, zo wordt er continue gezocht naar nieuwe unieke producten die bijdragen om jachten mooier, beter, duurzamer, comfortabeler en functioneler te maken.
Mooie voorbeelden van dergelijke producten zijn de luxe schakelproducten van Vimar met het bijbehorende By-me domotica systeem, of de succesvolle Watt&Sea hydrogeneratoren voor zeiljachten maar ook het ecologische sanitaire systeem van Waterloop. Op het gebied van systeem integratie wordt veel aandacht besteed aan de NMEA 2000 producten van ondermeer Offshore. De energiezuinige watermakers van Spectra dragen verder ook bij aan duurzamer varen, dit geldt uiteraard ook voor de unieke elektrische buitenboordmotoren van Torqeedo. Verder biedt ASA ook een uitgebreid pakket aan verlichting, met name op het gebied van LED.

Wij zijn trots op onze staat van dienst, om dit te tonen hebben wij ons logo tijdelijk voorzien van een jubileum tintje. Samen met enkele leveranciers is er inmiddels ook een ASA 60 jaar jubileum magazine verschenen. Op de vernieuwde website is dit magazine ook te bekijken.

www.asabootelectro.nl

terug