ASA distributeur voor 12Trace GPS volgsysteem zonder abonnementskosten

ASA Boot Electro is namens 12Trace verantwoordelijk voor de pleziervaartmarkt van dit nieuwe eenvoudige track & trace systeem. Het systeem is aantrekkelijk voor de watersporter omdat er geen abonnementskosten worden berekend, de kosten voor gebruik zeer laag zijn en de levensduur van de ingebouwde accu 3 jaar is en er geen installatiekosten zijn.

Met deze track & trace oplossing is er nu eindelijk een systeem op de markt wat wel aansluit bij de wensen van booteigenaren. De kleine GPS unit kan ergens in het jacht worden verborgen, er is geen stroomaansluiting nodig! Positie informatie wordt via de ingebouwde GPRS module naar de webserver gestuurd. De booteigenaar kan daar inloggen en het systeem instellen en o.a. de huidige positie van zijn boot bekijken.

Het 12Trace systeem wordt eenmalig aangeschaft en voor het gebruik worden slechts de communicatiekosten via een prepaid systeem betaald.

12Trace is leverbaar via watersportwinkeliers en diverse ASA partners.

Voor meer informatie kijk www.asabootelectro.nl 

terug