Aqualicious Yachtcharter: all inclusive concept en alleen nieuwe schepen

Met alleen motorjachten van 2012 kan zonder opscheppen worden gesteld, dat Aqualicious Yachtcharter de jongste verhuurvloot in Europa heeft. Allen Aventura motorjachten in lengte variërend van 34 tot 43 voet in OK en AK. Voor zover de eigenaren dit hebben kunnen nagaan is het ook het eerste verhuurbedrijf met het all inclusive concept. Dit betekent dat niet extra hoeft te worden betaald voor zaken als dekbedden, handdoeken, zwemvesten en eindschoonmaak. Sterker nog; Aqualicious Yachtcharter zorgt bij aankomst zelfs voor een goed gevulde koelkast.

Zwartsluis is de thuisbasis van Aqualicious Yachtcharter. Centraal gelegen in vier mooie vaargebieden: Randmeren, IJsselmeer, Friesland en Overijssel met daarin bijvoorbeeld de Turfroute, de Weerriben en Giethoorn. Op het terrein van Aqualicious Yachtcharter een ruime afgesloten overdekte parkeermogelijkheid.

De gloednieuwe schepen in de vloot zijn super-de-luxe uitgerust waarin comfort centraal staat. Bovendien hebben ze standaard flexiteek op de dekken en zowel een boeg- als een hekschroef. En all inclusive. Er hoeft niets bijbetaald te worden. Spullen aan boord, en vertrekken, want ook voor proviand is gezorgd.

Informatie: Aqualicious Yachtcharter, Het Oude Diep 7d, 8064 PN, Zwartsluis.
Telefoon: 038 260 02 80, mobiel: 06 25 00 28 82.
Internet: www.jacht-huren.nl. E-mail: info@jacht-huren.nl

terug