Waarschip ontwikkelt Barkas van 11 meter

Met de opgedane praktijkervaring en de vraag uit de markt ontwikkelt Waarschip Werf op dit moment het type Waarschip Barkas 11.00. Een multiknikspant-type uitvoering en gebouwd van kunststof Core-composiet middels de vacuüm-injectie methode.

Naast dat een overnaads multiknikspant schip weer volkomen in al bijna 50 jaar bekende Waarschiplook past is het ook een spantvorm die zeer geschikt is voor elektrische hybride aandrijvingen.

Geheel nieuw in de botenwereld is dat de werf een interactief programma heeft ontwikkeld voor zijn website. Met deze zgn. model-configurator kunnen geïnteresseerden uit 4 romptype’s en 4 opbouwuitvoeringen elke combinatie die men zelf het beste vindt op de site dan samenstellen. Op deze wijze kan de werf vanuit vaste basisontwerpen toch tegen een scherpe prijs een door de klant zelf samengesteld schip leveren.

www.waarschip.com

terug