Vedette Jachtbouw is verhuisd naar Ter Aar

In maart 2012 heeft Vedette Jachtbouw Uithoorn verlaten en is verhuisd naar een heel nieuw bedrijfspand in Ter Aar. Hans en Marion van Veen, die samen de dagelijkse leiding hebben, weten uit ervaring hoe je efficiënt, effectief en kostenbeheerst schepen bouwt. De ‘beide beentjes op de vloer’ mentaliteit is ook in dit nieuwe pand merkbaar. Over de indeling van de nieuwe hal is goed nagedacht. Onder andere een bovenloopkraan met een overspanning van 20 meter maakt het mogelijk om zeer efficiënt te werken. Hier is Vedette Jachtbouw ook in staat grotere schepen te bouwen. Tevens geeft deze nieuwe locatie aan het pittoreske water, de Leidsche Vaart in Ter Aar, nog een legio aan extra’s die zij kunnen bieden. Denk aan onderhoud, grote en kleine refit projecten, hermotoriseren, schade herstellen, timmerwerk vernieuwen nieuwe boeg- of hekschroef, schilderwerk, alles is mogelijk.

Dit jaar gaan de eerste Vedettes cabin 12 meter te water en introduceert Vedette Jachtbouw een snelvarend aluminium schip. Ook is er nog een nieuwe lijn stalen schepen in ontwikkeling. Hierover later meer.

Nieuw adres Vedette Jachtbouw: Smidskade 18, 2461 TR Ter Aar, tel 0172 600 495, www.vedette.nu

terug