Nordic Marine levert ventilatoren

We hopen allemaal weer dat we een prachtig vaarseizoen gaan krijgen met hoge en aangename temperaturen.

Helaas is die warmte ’s avonds voor vele een belemmering om lekker te kunnen slapen. Een goede ventilatie is daarvoor noodzaak. Als er weinig of geen wind is wordt dat moeilijk om enige luchtbeweging in de boot te krijgen. Een goede ventilator kan daarbij helpen en sinds kort is dat geen probleem meer nu Nordic Marine de perfecte ventilatoren van CAFRAMO uit Canada op Nederlandsche en Belgische markt vertegenwoordigd.

Deze ventilatoren blinken uit in kwaliteit, design, effectiviteit en laag stroomverbruik. Meerdere snelheden in te stellen en stroomverbruik tussen de 0,13 Ah en 0,50 Ah afhankelijk van type en ingestelde snelheid.

Voorlopig zijn er 3 types te koop, elk met aparte eigenschappen, mogelijkheden, verbruik en prijzen vanaf € 60,=
– ULTIMATE 12V, 2 snelheden. Verplaatsbaar en ”Best Buy” Practical sailor magazine.
– BORA 12V, 3 snelheden. Ideaal voor keuken of slaaphut.
– SIROCCO 12V, 3 snelheden. Luchtstroom alle richtingen instelbaar. 

Ook ideaal voor, de vertrekkers onder ons, diegene die de warme gebieden in de wereld gaan opzoeken.

Wist u overigens dat een permanente luchtstroom muggen op de afstand houdt? Zo is een ventilator dus ideaal voor mensen die daar last van hebben in de slaapvetrekken.  Kijk voor meer info op www.nordicmarine.nl

terug