Linssen Summer Festival 2012

Linssen Yachts organiseert van vrijdag 11 mei tot en met maandag 14 mei 2012 voor de vierde keer het Linssen Summer Festival.

Proefvaren
Het Linssen Summer Festival is voor de Maasbrachtse jachtbouwer in de loop van de jaren een echte ‘in-water’ boat show geworden. In de werfhaven kunnen bezoekers een ruime selectie Linssen-jachten bekijken van zowel de 9-serie, de Grand Sturdy Mark III-serie als de Range Cruiser-serie. Onder begeleiding van een ervaren schipper kunnen met alle jachten proefvaarten over de Limburgse Maas worden gemaakt om zelf de uitstekende vaareigenschappen te ervaren. Dit alles onder het motto: “Ervaar varen. (Er)vaar Linssen!”

Next Generation
Tijdens het Summer Festival zal de succesvolle 40.9 Next Generation worden opgevolgd door de 34.9 Next Generation. Eveneens zeer aantrekkelijk geprijsd en met een bijzonder complete uitrusting. Indien de uitgebreide standaard dan nog niet voldoende is, kan optioneel voor het Limited Edition-pakket en/of het comfortpakket worden gekozen, waardoor elke koers eenvoudig en comfortabel te varen is.

Linssen Boating Holidays
Naast de mogelijkheid tot proefvaren zijn er ook stands van de Linssen Boating Holidays-partners. Hier kunnen in diverse vaargebieden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Kroatië Linssen-jachten worden gecharterd. Een prima mogelijkheid om kennis te maken met de watersport en ervaring op te doen, alvorens een jacht te kopen.

Voor de proefvaarten is het nodig zich te registreren en geschiedt op basis van beschikbaarheid. Dit kan ter plaatse bij aankomst  op de werf. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.

Openingstijden:
Data: vrijdag 11 mei tot en met maandag 14 mei 2012
Dagelijks van 10.00-16.00 uur
Locatie: showroom en werfhaven in Maasbracht (NL)

www.linssenyachts.com

terug