Kuysten Watersport neemt de distributie van Uttern in handen voor de Benelux

Brunswick Marine heeft besloten de distributie van het bootmerk Uttern voor de Benelux regio toe te kennen aan Kuysten Watersport.

Uttern is sinds jaren een gerenomeerd merk in de Scandinavische landen. De hoge afwerkingsgraad en de ver doorgedreven aandacht voor de veiligheid maken dit product uitermate geschikt voor de Benelux markt. In 2011 werden twee modellen aan de range toegevoegd. De D62, een dagcruiser versie en de T62 een bowrider model. Dit huidige modeljaar lanceert Uttern eveneens 2 nieuwe modellen, de S62 en de S49. Deze modellen met middenconsole maken het lijn compleet en zijn een bewijs dat de de trend van vernieuwing onverminderd wordt voortgezet.

Kuysten Watersport is opgericht in 1993. Dick en Riet Kuysten verkochten in die tijd hun eerste drie Rinker boten nog vanuit de schuur in hun achtertuin. Later verkregen zij het exclusieve importeurschap van Rinker Boats voor de Benelux en al gauw was er een tekort aan ruimte, zodat men op zoek moest naar een nieuwe locatie. Zodoende kwam men terecht op het huidige adres waar zij zelf een nieuw pand hebben neergezet. Vanaf deze nieuwe locatie zijn ze gestart met verkoop van het merk Formula en ook hiervoor hebben zij het exclusieve importeurschap voor Benelux verkregen.

Kuysten Watersport is tevens sinds jaren een trouwe Mercury / MerCruiser dealer. Door deze samenwerking wordt de band tussen beide bedrijven versterkt.

www.kuysten-watersport.nl

terug