Kempers Watersport Open Dagen 19 & 20 mei 2012

Kempers Watersport, E.W. Driessen, Bawykov Zalm, BMW Amsterdam, La Boule Mode, Linssen Yachts, Long Island, MINI Amsterdam, QP Exclusieve horloges en Restaurant Kempers Roef nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven.

Kempers Watersport ontvangt u graag dit weekend op haar Full-service jachthaven in Kudelstaart aan de Westeinderplassen, waar weer diverse mooie nieuwe schepen liggen alsmede een prachtig aanbod van bijna 100 gebruikte schepen. Linssen Yachts toont een deel van haar programma, zodat u een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden en uitvoeringen. E.W. Driessen zal een ruime selectie uit de range van Boston Whaler en Sea Ray boten tonen. Restaurant Kempers Roef verzorgt de hapjes en drankjes in de prachtige ambiance van onze haven en Bawykov heerlijke hapjes op zalmgebied.

BMW en MINI Amsterdam zullen aanwezig zijn met veel nieuwe modellen. La Boule Mode geeft een impressie wat de zomer 2012 te bieden heeft. QP Exclusieve horloge zal u diverse modellen laten zien.

Reserveer dus het weekend van 19&20 mei vast in uw agenda en laat u inspireren!

www.kemperswatersport.nl

terug