For Sail Paas Boatshow 2012

FOR SAIL PAAS BOATSHOW 2012

Het nieuwe vaarseizoen begint bij For Sail Yachtbrokers! En wel tijdens de 10e editie van onze jaarlijkse For Sail Paas Boatshow in Marina Port Zélande.Van 30 maart – 15 april. Circa 40 zeiljachten liggen aan onze verkoopsteiger afgemeerd. Cruisers, racers, decksaloons en motorsailers, variërend van 30 tot 65 voet. U bent van harte welkom!

Kijk op www.forsailyachtbrokers.nl voor het actuele aanbod, of bel 0111-676131. Wij wensen u een vrolijk paasfeest en een zonnig zeilseizoen!

Team For Sail Yachtbrokers.
Jan-Ward en Rens van Dantzig en Sam Bentley.

6 Dagen per week van 10.00 tot 17.00 uur geopend, woensdags gesloten.

Heeft u plannen om uw schip te verkopen, neem dan snel contact met ons op!
U kunt gratis een zoekopdracht op onze website invoeren via deze link: http://www.forsailyachtbrokers.nl/nl/e-mail-dienst.html. U ontvangt direct een email van ons, als we schip in bemiddeling krijgen, dat aansluit bij uw zoekcriteria. 

FOR SAIL OSTER BOATSHOW 2012

Die neue Segelsaison beginnt bei For Sail Yachtbrokers! Und das während der 10ten, jährlich bei uns stattfindenden, For Sail Oster Boatshow in Marina Port Zélande. Von 30. März bis 15. April. Ca. 40 Segelyachten liegen an unserem Verkaufsteg. Cruiser, Regattaschiffe, Decksalons und Motorsegler, variierend von 30 bis 65 Fuß. Sie sind herzlich willkommen!

Informieren Sie sich auf www.forsailyachtbrokers.nl über unser aktuelles Angebot oder telefonisch unter 0031-111-676131. Wir wünschen Ihnen ein fröhliches Osterfest und eine sonnige Segelsaison!

Team For Sail Yachtbrokers.
Jan-Ward und Rens van Dantzig und Sam Bentley.

6 Tage die Woche von 10.00 bis 17.00 Uhr geöffnet, mittwochs geschlossen.

Planen Sie Ihr Schiff zu verkaufen, nehmen Sie mit uns kontakt auf!
Sie können kostenlos einen Suchauftrag auf unserer Website schalten: http://www.forsailyachtbrokers.nl/en/e-mail-service.html. Sie bekommen sofort eine Email von uns, sobald wir ein, zu Ihren Suchkriterien, passendes Schiff zur Vermittlung hereinbekommen.

FOR SAIL EASTER BOATSHOW 2012

The new sailing season starts at For Sail Yachtbrokers! During the 10th edition of our annual For Sail Easter Boatshow in Marina Port Zélande. From 30 March – 15 April. App. 40 sailing yachts are moored on our sales pontoon. Cruisers, racers, decksaloons and motorsailers, ranging from 30 to 65 foot. You are very welcome!

Visit www.forsailyachtbrokers.nl to find out all about our current listings, or call +31-111-676131. We wish you a Happy Easter and a sunny sailing season!

Team For Sail Yachtbrokers.
Jan-Ward and Rens van Dantzig and Sam Bentley.

6 Days a week from 10:00 till 17:00 opened, closed on Wednesdays.

Should you consider selling your sailing yacht, please contact us!
You can fill in a free query on our website: http://www.forsailyachtbrokers.nl/en/e-mail-service.html. You will immediately receive an email, when we list a yacht that matches your query.

terug