Beneteau outboard dealerkanaal fors uitgebreid

Om de klant dichter bij huis van dienst te zijn en tegemoet te komen aan de sterk groeiende vraag naar Beneteau sportboten en Beneteau cabincruisers, zijn er 2 nieuwe dealers aangesteld voor de Beneteau Flyer range.

Snellens Watersport in Herten (Roermond) is een bekend adres voor de regio Limburg, Oost Brabant  en Zuid Gelderland. Snellens watersport bestaat sinds 1973. Peter Snellens die19 jaar geleden de zaak overnam van zijn vader is dus opgegroeid in de watersport. Door de aanstaande verhuizing naar een nieuw pand in Haelen is er nu ruimte voor een grote presentatie van de Flyer sportbotenlijn. 
Peter Snellens vertelt: “Met de keuze voor Beneteau sportboten maak ik de principiële keuze voor betaalbare kwaliteit van een vooruitstrevend merk, net zoals ik dat al jaren doe met de buitenboordmotoren. Nog voordat ik de eerste boten binnenkreeg, werd de eerste boot al op Boot Düsseldorf bij mij besteld. Voor mij het bewijs dat ik de juiste keuze heb gemaakt!”

Watersport Wormer in Wormer (Noord Holland) is een jong snel groeiend bedrijf onder de bezielende leiding van Ed Sijbrandij en Jolanda Ferwerda. In deze watersportprovincie pur-sang  is Watersport Wormer  een van de weinige bedrijven met directe toegang tot open water die zich ook richt op snelle watersport. Door de centrale ligging en de kennis van moderne buitenboordmotoren, is Watersport Wormer het adres voor de provincie Noord Holland voor de Beneteau Flyer lijn. Ed Sybrandy vertelt: “Ik was al een tijd geleden op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig sportbotenmerk wat door grote volume productie een aantrekkelijke prijsstelling heeft en waarbij ook  aflevering in het hoogseizoen snel kan plaatsvinden doordat de boten ook voor Suzuki Pre-Rigged geleverd worden. Op de Hiswa hebben we dan ook al heel veel proefvaarten afgesproken voor onze demoboten en hiermee kent 2012 voor ons een vliegende start.”

Het dealerkanaal Beneteau bestaat momenteel uit:
Beekman Watersport in Goes, Flyer sportboten en Antares Cabincruisers
Snellens Watersport in Herten, Flyer sportboten
Prins Watersport in Nijkerk, Flyer sportboten
Watersport Wormer in Wormer, Flyer sportboten

De importeur van Beneteau motorboten in Nederland is Serry, Jachtwerf en Jachtmakelaardij BV te Loosdrecht.

De volledige Beneteau Outboard range bestaat momenteel uit:
• Flyer sportboten in vier lengtes van 5,5 tot 8,5 meter en in 3 verschillende types met in het totaal 8 modellen.
• Antares Cabincruisers van 5,8 tot 8,8 meter in vier modellen
• Barracuda Cabincruiser van 9 meter
Voor meer informatie over de modellen en het laatste nieuws kijkt u op: www.beneteau-outboard.nl

terug