Yamaha Motor Nederland en Tenderline starten samenwerking

Onlangs hebben Yamaha Motor Nederland en Tenderline besloten om op strategisch en op marketing technisch vlak te gaan samenwerken. Dit betekent dat er al vanaf de ontwikkeling van een model tot de verkoop optimaal gebruik gemaakt wordt van elkaars kennis en mogelijkheden.

Op de komende Hiswa Amsterdam Boat Show zullen op de stand van Tenderline twee Tenderline-modellen gepresenteerd worden in combinatie met een bijpassende Yamaha-buitenboordmotor.

De Tenderline Youngster in combinatie met een Yamaha F70 AETL
Als u bij de Tenderline Youngster aan boord stapt, voelt u de adrenaline al naar boven komen. Hoogwaardig aluminium in combinatie met een sterke Yamaha F70 buitenboordmotor geven blijk van een hoogstaande kwaliteit. De Tenderline Youngster is echt een allemans vriend waarin u zeker gezien kan worden. Of u nu lekker rustig wilt varen en de tijd neemt voor een picknick aan boord of met hoge snelheid over het water wilt gaan, het kan allemaal. 

De Tenderline G7 in combinatie met de Yamaha FT9.9GEL High Thrust
De Tenderline G7 is echt een no-nonsense boot om met de hele familie plus vrienden een dag heerlijk te relaxen. Dankzij de Yamaha FT 9.9GEL High Thrust buitenboordmotor heeft deze boot-motorcombinatie meer dan uitstekende vaareigenschappen en een ongekend remvermogen. Door de uiterst riante open voorkant kunt u op de optioneel verkrijgbare zitzakken fantastisch genieten. Ook is het mogelijk om de Tenderline G7 te personaliseren met een waanzinnige foliewrap. Hierdoor is de kans dus groot dat geen één Tenderline G7 hetzelfde is. Aan het eind van een heerlijk dagje op het water, bergt u alles veilig op in het enorme ruim. Slot erop en uw persoonlijke bezittingen zijn geheel veilig voor alle ongewenste invloeden van buiten af. Bij Tenderline noemen we dat “Onbezorgd Varen”. 

Beide boot- motorcombinaties zullen via een aantal geselecteerde Yamaha-dealers op de markt gebracht gaan worden. Voor meer informatie kunt u tevens terecht op www.tenderline.nl 

terug