Website Consonant Yachts uitgebreid met slideshows

Aan de website van Consonant Yachts zijn series foto’s toegevoegd die betrekking hebben op het type Noaber 47. Er zijn foto’s te bekijken van het staalpakket en de bouw van het casco; foto’s van het interieur (kajuit met kombuis, stuurstand, eigenaarshut, gastenhut, douche- en toiletgelegenheid en de media-relaxruimte); tenslotte foto’s van het jacht te water met vooral een aantal interessante aanzichten van boven. 

De volgende series bevatten verschillende beelden van het interieur van een Kuster A-42 en verschillende foto’s van Kusters op binnenwater, op zee, in havens en van gezamenlijke tochten onder andere naar Londen. 

De foto’s zijn te bereiken door op de startpagina van www.kuster.nl of www.consonantyachts.nl te klikken op ‘slide show’.

terug