Voorjaarsshow met ruim 250 nieuwe en gebruikte motorjachten

Van 13 tot en met 15 april 2012 tonen tien werven, importeurs en een makelaardij meer dan 250 nieuwe en gebruikte motorjachten onder de naam Motorbootsneek.nl. Zowel buiten als overdekt zodat het evenement niet weersafhankelijk is. Deze voorjaarsshow wordt gehouden op locatie in Sneek.

Anders dan een gebruikelijke watersporttentoonstelling worden niet enkele schepen maar vaak de complete range aan het publiek getoond. Ook alle nieuwe schepen zullen worden gepresenteerd, waaronder de Luna 40 van Brandsma Jachten, de Vivante 55 Hard Top van Vivante Yachts, de nieuwe versie van de SK-Kotter 12.50 van SK Jachtbouw, de 1e Jetten 44 van Jetten Yachting en de in aanbouw Noblesse Cruiser 42 van Noblesse Yachts. Een ander verschil is dat de bezichtiging van een motorjacht kan worden gecombineerd met een kijkje in het bedrijf.

Motorbootsneek.nl is een samenwerkingsverband van Aquanaut Yachting, Brandsma Jachten, Da Vinci Yachts, Jansma Jacht, Jetten Yachting, Noblesse Yachts, SK-Jachtbouw, Thomasz Yachts, De Valk Yachtbrokers en Vivante Yachts.

Motorbootsneek.nl slaat aan bij een groot publiek. Dat is de laatste jaren wel gebleken. Mensen zijn enthousiast over deze formule. Beleving staat tijdens de show centraal. Alle bedrijven die zijn aangesloten bij Motorbootsneek.nl zetten deze dagen de deuren wijd open om iedereen hartelijk te ontvangen. Veel verschillende modellen zijn te bekijken met ieder een andere indeling. Er is tijd om in alle rust een kijkje te nemen in het bedrijf en er kan gekeken worden hoe een schip tot stand komt. Daarnaast kan in een informele sfeer met de deskundigen gesproken worden en is hier en daar een hapje en drankje te nuttigen.

Voor mensen die een bezoek aan Motorbootsneek.nl willen combineren met een weekendje Sneek is een speciaal hotelarrangement bedacht. Alle informatie hierover, evenals achtergrondinformatie over de tien deelnemende bedrijven is te vinden op www.motorbootsneek.nl

Wij heten u graag welkom in één van onze verkoopkantoren of aan boord van een schip.

terug