Serry op Hiswa Amsterdam Boatshow

Van 6 tot en met 11 maart 2012 wordt in de RAI in Amsterdam de Hiswa Amsterdam Bootshow 2012 gehouden. Met meer dan 500 boten, veel navigatie en andere apparatuur, motoren, diverse activiteiten op het water, en veel interessante lezingen, zeer de moeite waard.

Ook Serry, Jachtwerf & Jachtmakelaardij BV is als importeur van Beneteau motorboten prominent aanwezig. Door de nieuwe indeling hebben wij onze stand dit jaar vooraan in de Europahal, de beste plaats die wij ons kunnen indenken. U kunt ons simpelweg niet missen.

De Swift Trawler 44 is genomineerd voor de verkiezing Motorboot van het jaar 2012. De winnaar wordt op de openingsdag, 6 maart 2012 bekend gemaakt. De nominatie is een prachtige bevestiging van het unieke en vernieuwende ontwerp van dit schip, de overwinning ligt dan ook binnen handbereik.

De volgende boten kunt u bij ons bezichtigen:
– Swift Trawler 44
– Antares 780
– Antares 880
– Flyer 650 Open
– Flyer 650 Sun Deck
– Flyer 550 Sun Deck
Voor het outboardprogramma van Beneteau zullen ook onze dealers aanwezig zijn in de stand.

Serry, Jachtwerf & Jachtmakelaardij nodigt u graag uit ons op de Hiswa Amsterdam Bootshow te bezoeken. Voor toegangskaarten en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via info@serry.com. Graag tot ziens op de Hiswa Amsterdam Bootshow 2012!

terug