Pure luxe op Ribbon 45 SC

Bij Ribbon Yachts geloven ze dat elk meesterwerk begint met een droom. De Ribbon 45 SC is dan ook werkelijk een droom die uitkomt. Voor dit superluxe motorjacht is alleen gebruik gemaakt van echte topmerken, waaronder Esthec.

De Ribbon 45 SC straalt pure luxe uit. Voor het ontwerp van dit motorjacht is gekozen voor de laatste technologie en innovatieve materialen. Zo is het jacht voorzien van Recaro kuipstoeltjes, Bose speakers, een Apple iMac televisiescherm en Rolls Royce jets. In dit rijtje met topmerken hoort hier nu ook Esthec – composite decking thuis.

Op hun nieuwste jacht koos Ribbon Yachts voor Esthec. De dekken, zowel extern als ook intern, zijn strak afgewerkt met Esthec materiaal. Hierdoor worden de strakke lijnen en scherpe hoeken van het jacht extra benadrukt. Ook de onderhoudsarme kwaliteiten van Esthec dragen bij aan de luxe van de Ribbon 45 SC. Het composiet, dat leverbaar is in verschillende kleuren, is niet alleen onderhoudsarm maar ook heel duurzaam. Voor een Esthec dek hoeven geen bomen gekapt te worden, waardoor het een uitstekende ecologische vervanger is voor het traditionele teak.

De luxe van Esthec zit niet alleen in de kwaliteit, maar ook in het design van het kunststof materiaal. Door de 10 verschillende kleuren in combinatie met 5 verschillende voegtinten zijn de mogelijkheden wat design betreft grenzeloos zijn. Elk gewenst design is uitvoerbaar. Of het nu gaat om traditionele rechte lijnen of een persoonlijk ontwerp, met Ribbon & Esthec kunt u uw droom waarmaken.

Bekijkt u ook www.esthec.nl en www.ribbonyachts.nl

 

terug