Proefvaren bij Mazer Yachting op 24 maart 2012

Fjord Boats staat naast een helder concept en een modern en strak design voor schepen met bijzondere vaareigenschappen. Mazer Yachting, vertegenwoordiger van de merken Fjord Boats, Windy Boats en Trader Motoryachts organiseert daarom in navolging op Boot Düsseldorf een proefvaartdag. Op Boot Düsseldorf presenteerde Fjord een elegante en scherp geprijsde Fjord 36 OPEN en een prachtige uitvoering van de Fjord 40 OPEN. Als aanvulling op de vele positieve reacties op Boot Düsseldorf, biedt Mazer Yachting u nu vrijblijvend de gelegenheid om een proefvaart te maken in een van de modellen van de Fjord range naar keuze.

Dit jaar vindt de proefvaart dag van Mazer Yachting plaats op zaterdag 24 maart, hier bent u in de gelegenheid een nieuwe Fjord te ervaren. Alle nieuwe modellen van Fjord zijn aanwezig, de 36 OPEN, de 40 OPEN en de 40 CRUISER.  “Vorige keer was de proefvaartdag een enorm succes, maar wees gewaarschuwd… Als u eenmaal de kracht en elegantie van een Fjord 40 of het unieke open karakter van de Fjord 36 OPEN ervaart zou het wel eens verrassend moeilijk kunnen zijn de verleiding te weerstaan om er zelf een aan te schaffen,” aldus Arjen Hoeksma – managing director van Mazer Yachting.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor de proefvaartdag kunt u contact opnemen met Mazer Yachting via:
T: 035 582 2805
F: 035 582 0391
E: info@mazeryachting.com

Kijkt u ook eens op de site: www.mazeryachting.com

terug