Poelmans road&marine importeur van Highfield

Poelmans road&marine, wordt per 1 maart 2012, de importeur en distributeur in Nederland en België van het vooraanstaande merk Highfield uit Australië.

De Highfield serie biedt lichtgewicht tenders (bijboten) voor motorjachten, zeiljachten en traditionele schepen. Veel gebruikt door jachtverhuur  bedrijven over de gehele wereld vanwege zijn betrouwbaarheid en minimale kans op  beschadigingen door onervaren gebruik.  Naast het nuttige gebruik is het gewoon heel leuk om met een Highfield te mogen varen.

Over Highfield
Highfield bouwt al meer dan 20 jaar Resque boats en Heavy Duty boats onder de naam Swift, tot een lengte van 20 meter. Allemaal van aluminium(licht) en voorzien van stabiliserende luchtkussens rondom(veilig). Vele professioneel maritieme boten bewaken al jaren de kusten van Australië, Nieuw-Zeeland , Canada en Amerika. Een geruststellende gedachte bij de verwerving van uw eigen Highfield tender.

Met gedrevenheid, telkens op zoek naar verbeteringen die het gebruik van de Highfield tenders ten goede komen, weten de Highfield ontwikkelaars het beste te presenteren op het gebied van aluminium tenders. De keuze van de materialen voor de romp en de luchtkussens zijn bijzonder belangrijk. Immers de basis moet solide en duurzaam zijn. Met oog voor detail worden voorts alle accessoires gekozen en getest alvorens ze worden toegepast op een Highfield tender. 

De gehele Tender range (Highfield Roll-ups en RIBs tot 6.50m ) is nu ook in Nederland, België en Luxemburg verkrijgbaar. Een groeiend aantal dealers zal u graag ontvangen om kennis te maken met de Highfield range.

Voor watersportbedrijven
Poelmans road&marine zoekt uitbreiding in het dealernetwerk.
www.poelmansboten.nl

info@poelmansboten.nl

Introductie op de Hiswa , stand 354 hal 3

terug