Pedro breidt dealernetwerk in Centraal-Europa uit

Pedro-Boat heeft per direct een dealer aangesteld voor de landen Tsjechië en Slowakije. Vanuit Praag zal het bedrijf Ceska lodni doprava – Charter s.r.o. het Nederlandse merk vertegenwoordigen.

Ceska lodni doprava – Charter s.r.o., geleid door Vladimir Tomán, is al sinds begin jaren negentig actief in de watersport in Tsjechië. De laatste jaren wordt de Slowaakse markt vanuit standplaats Praag ook steeds vaker bediend.

Niet alleen heeft het Praagse bedrijf nu het merk Pedro opgenomen, maar ook o.a. de merken Regal, Galeon, Karnic en Greenline werden al door hun vermarkt. Door het binnenhalen van Pedro, is hun programma uitgebreid met hun enige merk dat stalen motorjachten produceert. Vladimir Tomán: “Het assortiment van Pedro-Boat is zeer breed. We zien een toenemende interesse in traditionele stalen motorjachten in onze markt. Maar ook heeft Tsjechië een historie op het gebied van woonschepen. Met de laatste ontwikkelingen zoals de Liberty en H2home van Pedro, kunnen we denken wij goed uit de voeten.”

Op de bootshow Lode na Vode, welke plaatsvindt van 12 – 15 april in Praag, zal de kersverse Pedro vertegenwoordiger o.a. de Pedro Marin tentoonstellen. 

Pedro-Boat
Pedro-Boat is één van de grootste en toonaangevende scheepswerven voor stalen motorjachten tot 15 meter in Europa. De werf biedt werkgelegenheid aan totaal +/- 40 werknemers. Sinds haar oprichting in 1973, heeft de werf inmiddels meer dan 1.700 schepen afgeleverd in binnen- en buitenland. Het uitgebreide productassortiment van Pedro-Boat wordt gekenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een tijdloos ontwerp.

Meer informatie over de werf en haar modellen is te vinden op www.pedro-boat.nl

terug