Kale plekken verwijderen met No-Wear Chafe Guard

U kent waarschijnlijk allemaal wel het verschijnsel als een schoot of landvast langs polyester schuurt. Kale plekken of zelfs inslijten in het polyester is vaak het gevolg. Dat is jammer en ook erg lelijk.

De No-Wear Chafe Guard beschermt polyester en lijnen tegen het door schavielen en voorkomt kale plekken en inslijting. Materiaal wat gebruikt wordt voor de No-Wear Chafe Guard is RVS 316 en voorzien aan één zijde van hoge kwaliteit kleefmiddel zodat het voor jaren goed blijft zitten.

De No-Wear Chafe Guard is makkelijk aan te brengen door de ondergrond goed schoon en droog te maken en dan de beschermstrip van de plakstrip te verwijderen en de No-Wear Chafe Guard aanbrengen op de gewenste plek. Na het aanbrengen goed aandrukken met een zachte doek. Als het gebruikt gaat worden op scherpe hoeken is het aan te raden eerst het materiaal even voor te buigen over bv een schroevendraaier of ander rond voorwerp. Klem dit voorwerp goed vast in bv een bankschroef.

Als u het later weer wilt verwijderen gebruik dan een haarföhn, voorzichtig verwarmen en u neemt het zo af van de plaats waar u het heeft aangebracht.

No-Wear Chafe Guard is leverbaar in twee maten 6” 152 x 50 mm  en 9” 228x 50 mm en kosten respectievelijk € 18,95 en € 19,95 . Kijk voor de verkoopadressen op www.nordicmarine.nl.

terug