Introductie nieuw buitenboordmotormerk Nimarine tijdens HISWA

Tijdens de HISWA  Amsterdam Boat Show 2012 introduceert importeur B.V. NIMAG haar geheel nieuwe buitenboordmotorenmerk Nimarine. Als bekende importeur van automobiel-, tweewieler- en watersportproducten is B.V. NIMAG, onderdeel van de Louwman Groep, al 75 jaar succesvol actief in de mobiliteits- en vrijetijdsbranche.

Naast het bestaande brede scala Nimarine rubberboten is er vanaf het voorjaar van 2012 een volwaardige lijn kwalitatieve Nimarine  buitenboordmotoren leverbaar met een zeer aantrekkelijke prijsstelling. De moderne viertakt buitenboordmotoren van Nimarine zijn in diverse uitvoeringen leverbaar en variëren van de gebruiksvriendelijke NF2.5 tot de afstandgestuurde NF15.

Iedere Nimarine buitenboordmotor wordt standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie en een zeer complete standaarduitrusting zoals een externe brandstoftank (vanaf NF4), propeller, afstandsbediening set en diverse reservedelen. De distributie en service van Nimarine buitenboordmotoren wordt verzorgd door een professioneel netwerk van vooraanstaande watersportdealers.
Er is al een Nimarine buitenboordmotor vanaf € 599,-.

Kijk voor meer informatie en dealers op www.nimarine.nl

Bezoek de Nimarine stand 04.200 op de HISWA van 6 t/m 11 maart in de Amsterdam RAI.

terug