Hoora weer in oude, vertrouwde handen

Het watersportbedrijf Hoora is weer in oude vertrouwde handen en zal een nieuwe start maken onder de naam Hoora Heeg BV.

Erik en Vera Meijer hebben het bedrijf opgericht in 1977 en het met veel passie uit weten te breiden tot een schitterende onderneming. Liefde voor de watersport en nieuwe ontwikkelingen zijn daarbij altijd de rode draad van de bedrijfsvoering geweest.

Na een stop van vier jaar blijkt dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en gaat de familie Meijer de draad weer oppakken met de volgende generatie als versterking. Ook voor de Hoora verhuur zijn er nieuwe gezichten: Taco en Katelijne Hofman, die zich met enthousiasme en bevlogenheid aan het klaar maken zijn voor het komende zeilseizoen.

Dit jonge gezin is zeer gedreven, zijn echte zeilers en zorgen voor een warm en hartelijk welkom op de verhuurhaven. De Torenvalken vanaf komend seizoen hier te huur zijn, voorzien van de nieuwste versie elektromotoren.

Hoora Heeg BV zal opnieuw service, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. De eerste noviteit zal dan ook meteen met Boot Holland (10 t/m 15 februari) gelanceerd worden: de Enduro elektrosloep uitgerust met de Aquatro 3.3 kW elektromotor (eveneens in eigen beheer ontwikkeld).

Graag verwelkomt het team van Hoora u in Heeg, op Boot Holland of tijdens de Hiswa Boot Show in Amsterdam.

Meer informatie via: www.hoora.nl

terug