Gebruikte boten show bij Linssen Yachts: 17 – 19 maart 2012

Op zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 maart kunt u bij Linssen Yachts in Maasbracht weer terecht voor de jaarlijkse show van gebruikte boten: het Linssen Collection Weekend. Er staat weer een uitgebreide selectie van Linssen-jachten opgesteld in de showroom, de werf en de haven. In het segment van 9 tot 15 meter is er voor iedereen wel wat te vinden. Kom naar Maasbracht en vertrouw op de mensen die weten wat ze ooit hebben gebouwd!

Linssen Yachts BV biedt twee verschillende categorieën gebruikte jachten aan, jachten uit de Linssen Collection en ‘bemiddelingsjachten’.
De Linssen Collection is een kleine, unieke selectie van jonge, gebruikte Linssen-jachten. Alle jachten met het Linssen Collection-label zijn na een uitgebreide technische en optische inspectie  in de best mogelijke staat gebracht en worden aangeboden met één jaar werfgarantie.

Bemiddelingsjachten bieden wij in opdracht van de huidige eigenaar ter verkoop aan. Linssen Yachts treedt hier op als bemiddelende partij en is niet de eigenaar van de betreffende jachten. Ook deze jachten worden onderworpen aan een uitgebreide inspectie en worden vervolgens in opdracht van de verkopende eigenaar in uitstekende staat gebracht. Levering geschiedt af werf incl. technische overdracht.

Showaanbieding
Tijdens de show kunt u profiteren van het speciale Collection-pakket. Bij aanschaf van een jacht in dit weekend geeft Linssen Yachts gratis:

– 1 jaar verzekering
– Afgevulde dieseltanks
– Volledige dagvullende technische instructie incl. uitgebreide proefvaart en kennismaking
– Uitgebreide set documentatie en boordpapieren waaronder het scheepshandboek  (voor schepen die onder CE gebouwd zijn) en uitgebreide set handleidingen van de meeste afzonderlijk geïnstalleerde apparaten
– Nieuwe antifouling
– Nieuwe anodes
– Opbouw en romp volledig gepolijst en gewaxt
– Een uitgebreide en gedetailleerde technische en optische inspectie voor wat betreft techniek, verfsysteem en interieur
– Onderhoudsbeurt voor motor(en) en evt. generator

Deze aanbieding is geldig voor alle Linssen Collection-jachten die tijdens het weekend van 17-19 maart 2012 worden gekocht. De aanbieding geldt niet voor alle bemiddelingsjachten. Vraag uw vertegenwoordiger of het jacht van uw dromen ook hiervoor in aanmerking komt.

www.linssenyachts.com

terug