Elektrisch varen met 2 pk

Haswing Marine maakt haar modellengamma van duurzame elektrische buitenboordmotoren nog completer door de toevoeging van de geheel nieuwe Protruar. Dit krachtige model is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en voorzien van een borstelloze 2 pk sterke 24 volt motor en een robuust aluminium staartstuk.

Voor een optimale controle en veiligheid is de kantelbare stuurhendel van de Protruar voorzien van een traploos instelbare snelheidsregeling en een veiligheidskoord. Bovendien wordt de propeller automatisch stopgezet indien deze eventueel geblokkeerd wordt.

Mede door het gebruik van aluminium onderdelen weegt de gehele motor slechts 8.3 kg en kan deze gemakkelijk in en uit het water gekanteld of vervoerd worden. Bovendien is de staarthoogte met een snelsluiting traploos instelbaar, zodat u in praktisch elk water kunt varen.

De Haswing Protruar is nu beschikbaar in 2 staartlengte uitvoeringen voor de adviesprijs van € 599,-.

Speciaal voor dit model is er een 24 volt accupakket samengesteld bestaande uit twee hoogwaardige AGM accu’s, twee accuboxen, een snellader en eersteklas bekabeling.

Graag nodigen wij u uit om de Haswing Protruar zelf in actie te zien op de NIMAG stand 04.200 en in de “proefvaar” haven tijdens de HISWA 2012!

Kijk voor meer informatie en dealers op www.haswing-marine.nl

terug