Een jaar na de eerste aankondiging is de Beneteau Barracuda 9 nu leverbaar

Met de Barracuda betreedt Beneteau een nieuw segment waarbij centraal in het ontwerp staan:
• extra ruimte aan dek
• veiligheid op open zee
• betaalbaarheid
• mogelijkheid om te overnachten
• een langer vaarseizoen en de mogelijkheid om buiten te sturen

Het eerste wat opvalt als u aan boord gaat van de Barracuda is de enorme ruimte aan dek gecombineerd met een hoog vrijboord.  De Barracuda is volledig ontworpen om actief te genieten van een langer vaarseizoen. Ook het varen op ruige open zee is met deze stoere boot mogelijk.

Daarnaast biedt de cockpit de mogelijkheid binnen te sturen bij slecht weer of om heerlijk te genieten van het varen in het vroege voorjaar of het late najaar. Onder het voordek is een tweepersoonsbed en een afsluitbare sanitaire ruimte gesitueerd, terwijl in de cockpit zitruimte is voor 4 volwassenen.

De Barracuda heeft als optie een Fly-Bridge. Met de Fly-Bridge  heeft u de keuze tussen binnen en buiten sturen. De Fly-Bridge is opvallend ruim en beschikt over een comfortabele stuurpositie.
De romp van de Barracuda is voorzien van het door Beneteau ontwikkelde en gepatenteerde Air-Step systeem. Dit systeem creëert een luchtbellenlaag tussen de romp en het voorbij stromende water waardoor de wrijving verlaagd wordt. Dit resulteert in een lager brandstofverbruik, een snellere lift en een hogere topsnelheid.

Door de keuze voor aandrijving door buitenboordmotoren is Beneteau in staat veel ruimte aan boord te creëren. Beneteau biedt een kwalitatief hoogwaardige boot voor een zeer goede prijs. En, zeker niet onbelangrijk, de Barracuda beschikt over de best denkbare vaareigenschappen. Bij motorisering met 2 x 200 pk is de Barracuda in staat snelheden boven de 42 knopen te halen.

De prijzen van de Beneteau Barracuda beginnen vanaf € 59.860,-.

Voor informatie over de Beneteau Barracuda 9 en de dealers gaat u naar:
http://beneteau-outboard.nl/barracuda/barracuda-9

terug