Delta Watersport is met ingang van 1 februari jl. benoemd tot importeur van Marinekart® boten voor Nederland en België

De Marinekart® 338 is een zeer lichte boot die opgebouwd is uit panelen van een sandwich / schuimconstructie. Door injectie van de kunsthars onder vacuümtechnologie met hoge temperaturen wordt een waterdichte constructie verkregen.

Het gewicht van de boot met besturing is slechts 55 kg. en makkelijk op het dak van een auto te vervoeren of geschikt voor de meeste davits van zeil- en motorjachten.

Er kan een viertakt buitenboordmotor van maximaal 10 pk worden gemonteerd welke de boot/motorcombinatie een snelheid geeft van ongeveer 40 km / uur. Uiteraard kan ook voor een lichtere motor worden gekozen.

Met een elektrische Torqeedo buitenboordmotor worden een maximale snelheid gehaald van 28 km/uur. De stroomverzorging bestaat uit 2 gesloten accu’s.

Voor welke motor u ook kiest;  een ingenieus stuur- en bedieningssysteem maakt het mogelijk de motor bijzonder eenvoudig te monteren. Binnen 30 minuten is de combinatie vaarklaar.

Op de komende Hiswa wordt de Kart 338 getoond op onze stand 04.216.

Meer informatie:

Delta Watersport
Ouddorp
Tel. 0111-672874
www.deltawatersport.nl

Update: Sinds oktober 2015 is Marinekart NL officieel importeur van Marinekart in België en Nederland. www.marinekart.eu

terug