De Gier Maritiem gaat in samenwerking met Tenderline op kleine schaal weer bouwen!

Na ruim 10 jaar gaat De Gier Maritiem toch weer een scheepsbouw project starten in samenwerking met Tenderline, een vooruitstrevende ontwikkelaar van aluminium boten.

De ‘Concept Tender 2012’ is een stoere aluminium boot die de gezelligheid van een sloep met de snelheid van een speedboat combineert. De tender heeft een klassieke uitstraling maar bezit vele doordachte details wat vraagt om echt vakmanschap. Dit is waar De Gier zonder twijfel over beschikt en ook de voornaamste reden voor deze enthousiaste partnership.

Yvo Schotman, eigenaar Tenderline, geeft aan: ‘wij ontwikkelen gedegen aluminium boten en zochten een partner die onze bedrijfsfilosofie verstaat alsmede het vakmanschap kan leveren om onze allernieuwste tender te bouwen. Het familiebedrijf De Gier, met haar superbe reputatie, sluit daar perfect bij aan. We zijn dan ook zeer enthousiast over deze samenwerking en verheugen ons op de lancering van de Concept Tender 2012 in het voorjaar van dit jaar.’

Henk de Gier, directeur De Gier Maritiem, zegt: ‘wij zijn met veel plezier de samenwerking met Tenderline aangegaan. Het is een jonge, dynamische club die mooie boten ontwikkelt. Met het oog op onze eigen ambities, biedt een dergelijk bouwproject een mooie diversificatie van onze huidige onderhouds- en refit activiteiten.’

Over De Gier Maritiem
De Gier Maritiem, sinds 1992 gevestigd in Enkhuizen, is een kwalitatief hoogwaardige scheepswerf voor zowel kleine- tot middelgrootte motor- en zeiljachten. De Gier Maritiem specialiseert zich in het aanbieden van een totaalpakket aan diensten; waaronder onderhoudswerkzaamheden, renovaties, motorenrevisies, hydraulische installaties, navigatiesystemen, schilderwerk etc. Alle facetten van scheepsonderhoud zijn te vinden op één adres, waardoor de boten maar 1 keer uit het water moeten worden gehaald met de (nieuwe) 100-tons lift voor schepen tot 30 meter.

Over Tenderline
Tenderline uit het Noord-Hollandse Wijdenis is een jong, dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van aluminium tenders. In 2012 is Tenderline uitgeroepen tot een FD ‘Wereldveroveraar’, waarbij zij kenbaar heeft gemaakt ambitieuze plannen te hebben om met Hollandse nuchterheid vele onverwoestbare, maar toch elegante aluminium motorboten op de markt te zetten.

www.degiermaritiem.com –  www.tenderline.nl

terug