Cantia Vaardagen tijdens paasweekend

Cantia houdt op zaterdag 7 april t/m maandag 9 april (tweede paasdag) de Cantia Vaardagen. Vanuit Sneek kan men proefvaarten maken met de Cantia 28’ Cabin Cruiser. Het is voor het eerst dat een dergelijk evenement door Cantia wordt georganiseerd.

N.a.v. de beurzen in Düsseldorf en Leeuwarden waar de Cantia aanwezig was, zijn er weer veel proefvaarten gepland in het voorjaar. Om iedereen die in deze boot (ontworpen op CE-categorie B) geinteresseerd is de mogelijkheid te bieden om zelf de vaareigenschappen te ervaren, zijn er hiervoor nu een aantal dagen gereserveerd.

Vanuit de haven van Majac Watersport in Sneek (gesitueerd op it GES) kan er worden gevaren richting het Sneekermeer. Geinteresseerden kunnen alleen testvaren indien vooraf aangemeld. Er wordt dan in overleg met de werf of dealer een afspraak gemaakt.

Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via de werf (info@pedro-boat.nl) of via Majac Watersport (info@majac.nl). 

Meer informatie vindt u op www.cantia-boats.nl, www.majac.nl en www.pedro-boat.nl.

terug