Boot Holland 2012 bezoeker krijgt professioneel advies over bootonderhoud

In de Scheepsvakman Advieshoek (stand 4026) krijgen bezoekers van Boot Holland dit jaar uitgebreide tips en adviezen van professionele vakspecialisten op het gebied van bootonderhoud. Allround vakmensen, dieselspecialisten, elektriciens, scheepstimmerlieden, schilders en jachtexperts delen hun ervaring. Iedereen met een vraag over onderhoud of aanpassingen aan de boot is welkom voor advies.

Iedereen die een vraag over onderhoud indient (op de stand of online) maakt kans op Nigel Calder’s standaardwerk over bootonderhoud ‘Boatowner’s mechanicla and electrical manual’ t.w.v. € 47,99. Daarnaast wordt dagelijks één vraag beantwoord in het Boot Holland beursjournaal.

De Scheepsvakman Advieshoek is een gezamenlijk initiatief van de website www.scheepsvakman.nl en van Boot Holland. Pieter Fokkema van de organisatie zegt: “Bezoekers van de beurs willen niet alleen naar boten kijken, maar er ook alles over weten. Daar sluit dit idee perfect bij aan”.

Over scheepsvakman.nl
De website www.scheepsvakman.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vakmensen en booteigenaren. Booteigenaren plaatsten kosteloos een zoekopdracht online, of kijken in een van de bedrijvengidsen. Kwaliteit van de vakmensen speelt een doorslaggevende rol. Alle aangesloten ondernemers worden vooraf gescreend en attent gemaakt op de gedragscode. Scheepsvakman.nl levert ook vakspecialisten voor de vakman aan boord service van de ANWV en er zijn ruim 300 ondernemers aangesloten.

Over Boot Holland
Met ruim 47.000 bezoekers uit binnen- en buitenland in 2011, is Boot Holland de belangrijkste beurs aan de start van het nieuwe watersportseizoen. Meer dan 350 exposanten laten er hun producten zien. De 22e editie van Boot Holland vindt plaats van 10 t/m 15 februari.

 

terug