12e Nationale Sloepenshow 23 & 24 juni 2012

De Nationale Sloepenshow is ook dit jaar weer de meest complete “in-water” bootshow voor sloepen, tenders, daycruisers en vletten. Wilt u zich oriënteren op wat de sloepenmarkt te bieden heeft of bent u op zoek naar een iets grotere sloep of een sloep met een kajuit en slaapgelegenheid? Kom dan naar de Nationale Sloepenshow. Van polyester, staal, hout tot aluminium. Van door diesel of benzine aangedreven sloepen tot milieuvriendelijk elektrisch aangedreven sloepen. Van vier tot twaalf meter lengte en alles wat daar tussen zit. U treft het allemaal aan op de Nationale Sloepenshow in de Bataviahaven.

Het bijzondere van de Nationale Sloepenshow is dat behalve de grote merken ook  vele kleinere werven deelnemen. Hierdoor is tijdens deze twee dagen een groter aanbod van sloepen aanwezig dan op welke andere show. Daarnaast gebruiken diverse merken de Nationale Sloepenshow om hun nieuwste modellen voor het eerst  aan het publiek te presenteren.

De sloepen liggen allemaal in het water en uniek is dat er in de onmiddellijke nabijheid van de Nationale Sloepenshow op het Markermeer proefgevaren kan worden. Ook met sloepen met onbeperkt hoge snelheid. Zo kunt u gelijk u toekomstige sloep beleven.

Het geheel vindt plaats tijdens de Bataviahavendagen en  het Artifest, Kunst-Cultuur & Muziekfestival, in combinatie met het op loopafstand gelegen winkelparadijs Batavia Stad,  het VOC-retourschip de Batavia, en het NieuwLand museum.

De Nationale Sloepenshow is een uniek evenement met een eigen sfeer. Goed voor een gezinsdagje uit met voor elk wat wils.    

In twaalf jaar tijd heeft de Nationale Sloepenshow een vaste en bijzondere plek verworven in de kalender van (inter)nationale botenshows. Het publiek weet wat het op de Nationale Sloepenshow kan verwachten en komt specifiek voor dit type boten. Voor de bezoekers is de show zeer toegankelijk (gratis toegang en volop parkeerruimte!)  De Maritieme Markt op de havenkade en boulevard rond de Nationale Sloepenshow biedt een breed scala aan producten en diensten.

Bent u geïnteresseerd in Sloepen, Tenders, Daycruisers of Vletten dan is de Nationale Sloepenshow in de Bataviahaven in Lelystad op 23 en 24 juni de “Place to be”. Voor bezoekers die de Nationale Sloepenshow met eigen boot willen bezoeken zijn volop ligplaatsen aanwezig met uitgebreide havenfaciliteiten.

www.nationalesloepenshow.nl 
info@nationalesloepenshow.nl

Plaats en tijdstip
De Nationale Sloepenshow 2012 wordt gehouden in de Bataviahaven te Lelystad op 23 en 24 juni 2012.

Openingstijden
Zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur.

terug